esmaspäev, 6. veebruar 2012

Piparkoogitrühvlid


Hästi head pähklitükikestega piparkoogipuistes trühvlid. Mõnusalt šokolaadised ja pehmed. Pähklitega piimašokolaadi asemel võib kasutada oma lemmikšokolaadi või seda, mida kodus parasjagu leidub. Iga kord erinevat šokolaadi kasutades saab alati uue maitsega trühvlid. Piparkookide asemel sobivad ideaalselt ka küpsised.


17-20 tk
  • 150 g pähklitega piimašokolaadi
  • 2 spl vanilli-kohupiimakreemi
  • 300 ml purustatud piparkooke
Sulata šokolaad vesivannil ja sega kokku kohupiimakreemi ja 200 ml piparkoogipuruga. Veereta segust küpsetuspaberi sisse ca 2,5 cm läbimõõduga "vorst". Lase 30 minutit taheneda.
Veereta šokolaadivorsti ülejäänud piparkoogipurus, lõika tükkideks ning vormi pallid. Kaunista erinevate pähklitega.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar