teisipäev, 26. aprill 2011

Suitsukalasalat



  • 300 g kuumsuitsukala
  • 3 keedetud muna
  • 1-2 väiksemat sibulat
  • 1 dl majoneesi
  • 1 dl 10% hapukoort või keefiri
  • Soola
  • 0,5 tl suhkrut
  • Värsket tilli
  • Soovi korral 1 paprika

Puhasta suitsukala luudest ning tükelda. Puhasta ja haki sibul ning lisa kalale. Sega majoneesist ja hapukoorest/keefirist kaste, maitsesta soola ja suhkruga. Haki munad peeneks ja lisa kala ning sibula juurde. Kalla peale kaste, sega läbi ning pane salat enne serveerimist mõneks ajaks külmikusse. Soovi korral võid salatile lisada ka hakitud paprikat.

Allikas: Nipiraamat NR 6

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar