teisipäev, 18. mai 2010

Rabarberikissell kohupiimavahuga



Kissell:
  • 500 g rabarbrit
  • 1 l vett
  • 250 g suhkrut
  • 3 sl kartulitärklist
Vaht:
  • 300 g maitsestamata kohupiimapastat
  • 200 g 35% rõõska koort
  • 150 g valget šokolaadi
Koori rabarberivarred ja lõika 3-5 mm paksusteks viiludeks. Pane rabarberitükid potti, vala peale külm vesi ja kuumuta keemiseni. Keeda tasasel tulel 7-8 minutit, kuni rabarber on pehme. Lisa suhkur ja nirista juurde vähese külma veega lahustatud kartulitärklis. Kuumuta keemiseni ja tõsta pott seejärel kohe tulelt.
Kreemi tegemiseks vahusta koor ning sega ettevaatlikult kokku kohupiimapasta ja sulatatud valge šokolaadiga. Serveeri vahtu sooja kisselliga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar