kolmapäev, 19. juuni 2013

Rabarberimagustoit


  • 500 g rabarberit
  • 1 dl suhkrut
  • 2-3 tl kaneeli
  • 1 spl tärklist
Kate:
  • 2 dl kaerahelbeid
  • 0,5 dl suhkrut
  • 0,5 dl jahu
  • 1 dl kreeka pähkleid
  • 100 g võid
Tükelda rabarber, vala võiga määritud ahjuvormi põhjale.
Sega omavahel suhkur, kaneel ja tärklis ning puista ühtlaselt rabarberitele.
Katte valmistamiseks sega kuivained, tükeldatud kreeka pähklid ja sulatatud või. Laota kate ühtlaselt rabarberitele. Küpseta 200 kraadi juures 25-30 minutit, kuni kate on muutunud kaunilt pruunikaks.
Serveeri koos vanillikastme või -jäätisega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar