laupäev, 1. juuni 2013

Odrajahukarask maasuitsusingiga


  • 600 g odrajahu
  • 0,7 l keefiri
  • 1 tl soodat
  • 150 g maasuitsusinki
  • 1 keskmine sibul
  • 1-2 tl soola
  • 1 tl suhkrut
  • natuke võid
Sega jahu soodaga väga korralikult segi, lisa keefir. Lase taignal pool tundi seista, et jahu paisuks.
Samal ajal prae prannil hakitud sinki ja sibulat, kuni sibul on klaasjas. Sega taignasse, lisa ka sool ja suhkur. Määri küpsetusvorm (26 cm läbimõõduga) võiga, tõsta tainas vormi, aseta peale võitükikesed. Küpseta 200 kraadi juures umbes 30 minutit, kuni karask on pealt krõbe.

Allikas: Selveri retseptikalender 2013

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar