- 3-4 pakki (à 180 g) šokolaadiküpsiseid
- 500 g hapukoort
- 1 dl suhkrut
- 3 kuhjaga sl mõru kakaopulbrit
- 1 purk (500 g) kirsimoosi
- 200 g hapukoort
- 1 kuhjaga sl kakaopulbrit
- 2 sl tuhksuhkrut
Sega hapukoor suhkru ja kakaoga. Lao alusele kiht küpsiseid (näieks 4 x 4) ja määri sellele hapukoorekreemi. Lao veel kiht küpsiseid ja kata moosiga. Taas kiht tumedaid küpsiseid ja peale kreemi, siis kiht küpsiseid ja veel kiht moosi. Viimaks lao peale kiht küpsiseid ning kata tort pealt ja külgedelt kreemiga. Pane külma vähemalt paariks tunniks või parem veel kui üle öö.
Vahetult enne serveerimist sega kokku kattekreem ja kaunista kook sellega. Puista peale kakaopulbrit.
Allikas: "Tõeliselt nutika perenaise kokaraamat"
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar