reede, 21. september 2012

Seene-kartuliroog sulatatud juustuga



  • 10 kartulit
  • 1 kanapuljongikuubik
  • 4 dl vett
  • 0,5 l puhastatud seeni (nt puravikke, kukeseeni)
  • 2 küünt küüslauku
  • 200 g sulatatud juustu
  • 2 sl võid
  • Soola
  • Peterselli
Valmista puljongikuubikust ja veest leem. Koori kartulid ja lõika väikesteks tükkideks, pane kuuma puljongisse. Lase madalal kuumusel keema tõusta ning keeda 10-15 minutit.
Samal ajal haki seened ja küüslauk. Pruunista neid pannil võis, kuni vedelik aurustub, ja kalla kartulite juurde. Lisa noaotsaga juustutükikesi ning hauta, kuni juust sulab ja toit pakseneb, vajadusel lisa soola. Kaunista roog peterselliga, serveeri kõrvale musta leiba.

Allikas: Toidutare

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar