teisipäev, 25. september 2012

Kukeseenepitsa


Kui tavaliselt on pitsad parimad just ahjusoojalt, siis see kukeseenepitsa oli minu arvates kõige parem hoopis jahtunult, sest siis olid maitsed  ühtlustunud. Pitsa ise on hästi mahlane ja rikkaliku ning juustuse kattega.




  • 1 pakk Vilma pitsapõhjapulbrit
  • 250 ml vett
  • 200 g suitsusinki
  • 1 väike ananassikonserv
  • 400 g kukeseeni
  • Soola
  • 200 g riivitud Lepasuitsu juustu
  • 5-6 spl ketšupit või tomatipastat
  • Pitsamaitseainet
Valmista pakendil oleva juhise järgi pitsataigen.
Kuumuta hakitud kukeseeni pannil, kuni vedelik on aurustunud, maitsesta soolaga.
Rulli taigen küpsetuspaberiga kaetud plaadile (25x35 cm). Kata põhi ketšupi või tomatipastaga. Laota põhjale tükeldatud suitsusink, ananassitükid ning kukeseened. Raputa peale pitsamaitseainet ning riivitud Lepasuitsu juust. Küpseta 200 kraadises ahjus 20-30 minutit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar