pühapäev, 20. veebruar 2011

Meega röstitud mandlid



  • 250 g mandleid
  • 3 sl suhkrut
  • 0,5 tl soola
  • 2 sl mett
  • 2 sl vett
  • 2 tl oliiviõli
Rösti mandleid vahetevahel segades 175 kraadises ahjus u 15 minutit. Sega omavahel sool ja suhkur. Sega mesi, vesi ja õli ning kuumuta keemiseni. Lisa meesegusse röstitud mandlid ja kuumuta segades, kuni vedelik on kadunud. Laota mandlid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, raputa peale soola-suhkru segu, sega läbi ja jäta jahtuma.
Neil mandlitel on esialgu kalduvus omavahel kokku kleepuda. Et mitte pärast teada saada, kui hästi nad üksteise küljest lahti murduvad, lase neil veidi jahtuda ja sega siis taas läbi, et neid teineteise küljest eraldada.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar