neljapäev, 3. veebruar 2011

Kihiline piparkoogimagustoit





  • 500 g piparkooke (või küpsiseid)
  • 0,5 l hapukat moosi
  • 350 g kodujuustu
  • 300 g maitsestamata jogurtit või kohupiimapastat
  • 150 ml 35% rõõska koort
  • 1,5 dl suhkrut

Vahusta koor ning sega kodujuustu, jogurti või kohupiimapasta ja suhkruga. Kui soovid kreemjat konsistentsi, töötle segu saumikseriga. Lao klaaskausi põhja kiht piparkooke, kiht moosi ja kiht kodujuustu-vahukoore segu. Korda kihte veel kord, pealmiseks jäta kodujuustu-vahukoore segu. Lase magustoidul järgmise päevani külmkapis seista.
Kaunista purustatud piparkookide ja soovi korral ka mõne jõhvikaga.


Allikas: Pereköök

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar