Imehea kreemjas kookosemaitseline kook on iga pidulaua ehe. Pehme, krõmpsuvate mandlitükkidega, suus-sulav ja magus ning see põhi mmm... see maitsebki täpselt nagu Raffaello. See kook on ideaalseks maiuspalaks just kookosesõpradele ja neile, kes armastavad Raffaello komme.
Põhi:
- 100 g vahvleid (kasutasin vanillimaitselise täidisega)
- 75 g kondenspiima (suhkruga)
- 50 ml kookoshelbeid
- 80 g mandleid
- 500 g maitsestamata toorjuustu
- 200 ml kookoskoort või kookoskreemi
- 100 g kondenspiima (suhkruga)
- 200 g valget šokolaadi
- 1 dl kookoshelbeid
- 2 tl sidrunimahla
- 2 dl vahukoort
- 1 tl vaniljesuhkrut
- 1-2 sl suhkrut
- Raffaello komme
Rösti mandlid 175 kraadises ahjus umbes 10 minutit või kuival kuumal pannil. Tõsta jahtuma.
Haki vahvlid noaga peeneks. Sega vahvel kondenspiima ja kookoshelvestega kokku, kuni valmib suhteliselt mure pudi. Vooderda 24 cm läbimõõduga lahtikäiv koogivorm küpsetuspaberiga. Kata põhi vahvlipudiga. Haki mandlid pisut väiksemaks ning jaga põhjale.
Sega toasoe toorjuust, kookoskoor ja kondenspiim kreemjaks. Sulata valge šokolaad ning sega toorjuustusegusse. Lisa kookoshelbed ja sidrunimahl. Vala vahvlipõhjale ning aseta vähemalt 4 tunniks külmkappi tahenema.
Vahusta vahukoor suhkru ja vaniljesuhkruga vahtu, määri koogile ning kaunista Raffaello kommidega. Soovi korral võib koogile veel puistata kookoshelbeid või hakitud vahvleid.
Allikas: Toidujutud
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar