Mõnusalt kookosemaitselise ja pehme põhjaga kohupiimakoogile lisavad särtsakust ja hapukust astelpajumarjad. Eriti maitsev on kook külmalt koos pehme jäätisega.
Põhi:
- 100 g võid
- 1 dl suhkrut
- 1 muna
- 2 sl hapukoort
- 1,5 dl kookoshelbeid
- 1 dl nisujahu
- 1 tl küpsetuspulbrit
- 3 dl astelpajumarju
- 2 muna
- 1 dl suhkrut
- 2 tl vanillsuhkrut
- 400 g kohupiimapastat
- 1 dl kookoshelbeid
- 1 dl hapukoort
- 3 sl kartulitärklist
Samal ajal vahusta katteks munad suhkruga, lisa kohupiimapasta, hapukoor, vanillsuhkur, kookoshelbed ja kartulitärklis. Sega ühtlaseks.
Ahjust tulnud põhi kata astelpajumarjadega, seejärel kohupiimamassiga. Küpseta veel 30-40 minutit.
Allikas: "Pereköök" (jaanuar 2006)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar