esmaspäev, 5. mai 2014

Keefiri-marjakook


  • 1 l meelepäraseid marju (kasutasin külmutatud põldmarju ja mustikaid)
  • 1 dl kookoshelbeid
  • 100 g sulatatud võid
  • 2 dl keefiri
  • 4 dl nisujahu
  • 1,5 dl + 1 dl suhkrut
  • 1 tl vanillsuhkrut
  • 1,5 tl küpsetuspulbrit



Sega sulatatud ja veidi jahtunud või 1,5 dl suhkru, vanillsuhkru ning keefiriga. Lisa küpsetuspulbriga ühendatud jahu ja töötle ühtlaseks tainaks. Laota võitatud või küpsetuspaberiga kaetud kandilisse koogivormi. Kata marjadega. Sega 1 dll suhkrut ja kookoshelbed ning puista peale. Küpseta 200kraadises ahjus 15 minutit. Alanda siis kuumus 180 kraadini ja küpseta veel 15-30 minutit.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar