reede, 30. mai 2014

Krõbeda juustu-riivsaiakattega kõrvitsavorm


Valmib kerge vaevaga, kuid küpsetamiseks varu veidi aega ja kindlasti hoia ahjus seni, kuni kate on kuldpruun ja krõbe. Juustuga ära koonerda, sest uskuge mind, see juustu-riivsaiakate on selle vormiroa parim osa. :)


  • 1,5 l kuubikuteks lõigatud kõrvitsat
  • 2 muna
  • 2 dl piima
  • 1 dl hapukoort
  • 200 g suitsukanaliha
  • soola
  • 5 sl riivsaia
  • 50-75 g võid
  • juustuviile
Pane kõrvitsatükid koos hakitud suitsukanaga võitatud vormi. Vala peale soolaga maitsestatud hapukoore-piima-munasegu. Aseta peale juustuviile ning kõige peale puista riivsai ja võitükikesed. Küpseta 200 kraadises ahjus, kuni kõrvits on pehme ja kate kuldpruun ning krõbe.


1 kommentaar: