Valmib kerge vaevaga, kuid küpsetamiseks varu veidi aega ja kindlasti hoia ahjus seni, kuni kate on kuldpruun ja krõbe. Juustuga ära koonerda, sest uskuge mind, see juustu-riivsaiakate on selle vormiroa parim osa. :)
- 1,5 l kuubikuteks lõigatud kõrvitsat
- 2 muna
- 2 dl piima
- 1 dl hapukoort
- 200 g suitsukanaliha
- soola
- 5 sl riivsaia
- 50-75 g võid
- juustuviile
Pane kõrvitsatükid koos hakitud suitsukanaga võitatud vormi. Vala peale soolaga maitsestatud hapukoore-piima-munasegu. Aseta peale juustuviile ning kõige peale puista riivsai ja võitükikesed. Küpseta 200 kraadises ahjus, kuni kõrvits on pehme ja kate kuldpruun ning krõbe.
See tundub väga maitsev!!
VastaKustuta