neljapäev, 7. november 2013

Sidrunijogurti-küpsisetort


Tavapärasest veidi lahjem küpsisetort valmib kerge vaevaga ja vähestest ainetest. Tänu rohkele sidrunijogurtile ja kohvis immutamisele jääb tulemus mõnusalt mahlane ja suus-sulav ning just täpselt paraja magususega. Kasutasin rosinaküpsiseid. Sama küpsisetorti võib proovida ka teiste paksemate jogurtitega.


  • 24 kandilist küpsist
  • 2 topsi (760 g) Tere LaCrema sidruni-koorejogurtit
  • 150 g Farmi karamelli-toorjuustukreemi
  • immutamiseks kohvi
Lao alusele 6 kohviga immutatud küpsist (nt 2x3). Määri peale sidrunijogurtit, seejärel kata immutatud küpsistega ning määri peale toasoe toorjuustukreem. Laota taas kiht küpsiseid ja sidrunijogurtit, aseta peale viimane kiht kohvisse kastetud küpsiseid ning kata tort pealt ja külgedelt jogurtiga. Lase üleöö külmas seista. Kaunista meelepäraselt.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar