pühapäev, 11. aprill 2010

Toorjuustu-tuunikalaomlett




Maitsev kreemise täidisega omlett.

Kahele
  • 6 muna
  • 0,5 dl vett
  • 0,5 tl soola
  • 0,25 tl valget pipart
Praadimiseks:
  • Margariini
Täidis:
  • 100 g maitsestatud Creme Bonjour toorjuustu
  • 1 nõrutatud tuunikalakonserv
  • 1 sl hakitud murulauku või tilli
Klopi kanamunad lahti, lisa vesi ja maitseained. Sulata margariin pannil. Vala munasegu pannile ja küpseta mõlemalt poolt. Laota pehmenenud Creme Bonjour toorjuust, tuunikala ja hakitud maitseroheline pannil olevale omletile, kuumuta veidi. Pööra omlett pooleks, jaota kaheks ja tõsta kohe taldrikutele.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar