- 8 kartulit
- Vett
- Soola
- 1 muna
- 2 dl 10% rõõska koort
- 1 sl paprikapulbrit
- 2 küünt purustatud küüslauku
Täidis:
- 400 g suitsukala (hakitud)
- 200 g kodujuustu
- 0,5 dl hakitud tilli
- 0,5 tl musta pipart
Peale:
- Riivsaia
- Paprikapulbrit
- Võid
Keeda kooritud kartulid soolvees pehmeks ja suru püreeks. Lisa muna, rõõsk koor, paprikapulber ja purustatud küüslauk. Valmista täidis. Nõruta vajadusel kodujuust ja lisa ülejäänud täidise ained. Määri 24 cm läbimõõduga ahjuvorm võiga. Tõsta põhjale 1/2 kartulipüreest ja sellele kalatäidis. Peale tõsta ülejäänud kartulipüree. Puista peale riivsaia-paprikapulbrisegu ning veidi võitükikesi. Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 35 minutit. Serveeri koos värske salatiga.
Allikas: nami-nami
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar