teisipäev, 16. märts 2010

Tuunikala-pastaroog





  • 300 g pastat
  • 1,5 l vett pasta keetmiseks
  • 2 spl toiduõli
  • 2 küüslauguküünt
  • 100 g seeni, sobivad nii metsaseened kui ka šampinjonid
  • 200 g konservtuunikala
  • 2 tomatit või 1 purk purustatud tomateid
  • 1 tl punet
  • 2 dl riivitud juustu
  • 4 dl piima
  • 3 muna
  • Soola, pipart
Pane pasta rohke veega keema. Peenesta tuunikala kahvliga ning pudista koos konservvedelikuga kaussi. Peenesta tomatid (ideaalselt sobib ka purustatud tomatite konserv) ja metsaseened, purusta küüslauk ning pane kõik kaussi kala juurde. Sega korralikult läbi ja maitsesta pune ning soolaga. Kurna pasta ja kalla rasvainega määritud ahjuvormi. Löö munad lahti ja klopi kergelt läbi, kalla peale piim ning maitsesta soola ja vähese musta pipraga. Vala segu pastale. Aja kala-seenesegu ühtlaselt pasta peale laiali ja puista üle riivjuustuga. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 30-40 minutit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar