laupäev, 27. veebruar 2010

Kana-juustukaste kukeseentega

Maitsev ja lihtne koorene kaste. Kuumalt on kaste vedelam, pisut jahtudes aga muutub kaste paksemaks.
4-le
  • 500 g kanafileed
  • Õli praadimiseks
  • 1,5-2 dl rõõska koort
  • 200 g kukeseentega Merevaiku
  • (Värsket basiilikut)
  • Soola
  • Valget pipart
Tükelda kanafilee väikesteks tükkideks ja prae õlis kiiresti läbi. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa koor ja mõne minuti pärast ka Merevaik ning hauta ca 5 minutit.Maitsesta soovi korral kaste hakitud basiilikuga ja vajadusel ka soola ja pipraga. Serveeri koos keedetud riisi või pasta ning värske salatiga.

Allikas: Selveri retseptileht

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar