Väga maitsev värviline pirukas, mida hea suvikõrvitsahooajal küpsetada. Kuna pirukal puudub põhi, siis on valmistamine lihtsam ja kiirem. Sobib süüa nii soojalt kui ka jahtunult.
- 2 sibulat
- 700 g suvikõrvitsat
- 1 paprika
- 2 spl õli
- 350 g suitsukana
- 4 muna
- 1 dl täisteranisujahu
- 2 dl kohvikoort
- 200 g riivjuustu
- 1 dl hakitud basiilikut
- kirsstomateid
- soola
- pipart
Klopi munad lahti, sega hulka jahu. Lisa kohvikoor, riivjuust ja hakitud basiilik. Maitsesta soola ja pipraga. Vala segu vormi köögiviljadele. Laota peale viilutatud kirsstomateid.
Küpseta 180 kraadises ahjus 40-45 minutit või kuni pirukas on kuldpruun ja küps. Lase enne serveerimist pisut jahtuda.
Allikas: Toidutare
Mm.. just vaatan suvikõrvitsa ja paprikaga köögis tõtt :D Nüüd on plaan olemas, aitäh!
VastaKustutawww.jazzinokitchen.blogspot.com
Palun-palun. Loodan, et maitseb :)
Kustuta