Põhi:
- 75 g võid
- 200 g Digestive küpsiseid
- 250 g mascarpone't
- 300 g kakao-kohupiimapastat
- 150 g Nutellat või Nussat
- 45 g vaniljekastmepulbrit Ekströms
- 150 g värskeid kirsse, kivideta
- 250 g mascarpone't
- 300 g vanilli-kohupiimapastat
- 0,5 dl suhkrut
- 45 g vaniljekastmepulbrit Ekströms
- 50 g tumedat šokolaadi
- tumedat šokolaadi
- kirsse
Purusta küpsised ja sega sulatatud võiga. Suru küpsetuspaberiga kaetud 20 cm läbimõõduga lahtikäiva koogivormi põhja ja äärtele. Tõsta täidise valmistamise ajaks külma.
Kakaotäidiseks mikserda toasoe mascarpone, kakao-kohupiimapasta, Nutella ja vanillikastmepulber kokku. Sega sisse poolitatud kirsid.
Vanillitäidiseks mikserda kokku toasoe mascarpone, vanilli-kohupiimapasta, suhkur ja vanilkelastmepulber. Sega sisse hakitud šokolaad.
Määri pool kakaotäidisest põhjale, seejärel vanillitäidis ning kõige pealmiseks kihiks määri ülejäänud kakaotäidis. Tõsta kook üleööks külmkappi tahenema.
Enne serveerimist kaunista šokolaadi ja kirssidega.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar