Vähestest ainetest ja kerge vaevaga valmib väga maitsev ja toitev räime-kartulivorm. Eriti hea on seda rooga teha siis, kui eelmisest päevast on keedetud kartuleid üle jäänud.
- 500 g räimefileesid
- 10 keedetud kartulit
- soola
- musta pipart
- värsket tilli
- 3 muna
- 2 dl piima
- 1 dl kohvikoort
- võid
Keeda, jahuta ja koori kartulid. Lõika viiludeks. Määri ahjuvorm võiga ja lao põhja räimefileed, maitsesta soola ja pipraga. Puista üle hakitud tilliga. Peale lao kiht kartuliviile, maitsesta soolaga. Taas soola ja pipraga maitsestatud räimefileed ning pealmiseks kihiks kartuliviilud. Puista peale hakitud tilli. Klopi piima-kooresegu munadega lahti, maitsesta soola-pipraga ning vala vormi. Laota võitükid kõige peale ja küpseta ahjus 200 kraadi juures u 30 minutit või kuni vormiroog on pealt kaunilt kuldkollane.
Allikas: Selveri retseptileht
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar