kolmapäev, 23. aprill 2014

Maasikamousse valge šokolaadi ja laimiga


4-6-le
  • 250 g maasikaid
  • 0,5-1 dl suhkrut
  • 1 laim
  • 50 g valget šokolaadi
  • 2,5 dl vahukoort
  • 2 munavalget
  • Kaunistuseks: maasikaid/kaeraküpsiseid/valget šokolaadi
Püreeri köögikombainis maasikad suhkruga. Pese laim hoolikalt kuumas vees, kuivata ja riivi koor. Pressi välja mahl. Lisa mahl ja pool koorest maasikatele, säilita ülejäänud laimikoor kaunistuseks. Riivi šokolaad. Vahusta koor, sega hulka šokolaad. Vahusta munavalged kõvaks vahuks.
Sega maasikapüree vahukoorega ja lõpuks sega hulka ka munavalgevaht. Jaga klaasidesse ja tõsta serveerimiseni külma. Kaunista riivitud laimikoore, maasikate või valge šokolaadiga. Serveeri küpsistega.

Allikas: Selveri retseptileht



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar