esmaspäev, 6. jaanuar 2014

Vaarikakattega hapukoorekook


  • 4 muna
  • 2 dl suhkrut
  • 400 g hapukoort
  • 8 spl jahu
  • 2 tl soodat
  • 2 spl võid
  • 4 tl kakaod
  • 400 g vaarikaid + maitse järgi suhkrut

Sega munad, suhkur ja hapukoor. Sulata või ja lisa hapukooremassile. Sega eraldi kausis jahu, sooda ja kakao ning lisa hapukooremassile. Vala küpsetuspaberiga vooderdatud ümmargusse koogivormi (24 cm) ja küpseta 200 kraadi juures, kuni kook on tahke ja pealt pruun.                                              
Kuni kook on ahjus, hõõru kas värsked või sulatatud vaarikad suhkruga toormoosiks.
Jahuta kook, võta vormist välja ja vala vaarikamass peale.

Allikas: Selveri retseptikalender 2013

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar