Suvel on külmsupid lausa asendamatud - valmistamisele ei kulu palju aega, ääretult lihtne teha ning ei koorma kõhtu. Sellele keefirisupile on lisatud ka riivleiba, mis muudab supi tummisemaks.
- 2 paprikat
- 1 värske kurk
- 1-2 dl riivleiba
- 200 g kirsstomateid
- 12 vutimuna
- 8-10 dl keefiri
- 1 dl murulauku
- soola
- suhkrut
Keeda vutimune 4-5 minutit, seejärel koori ja lõika neljaks. Lisa köögiviljade juurde.
Kalla köögiviljade ja riivleivasegule keefir peale. Soovi korral lisa juurde natuke soola ja suhkrut ning sega kergelt läbi. Pese murulauk, lõika väikesteks tükkideks ja sega supi hulka. Sama tee tomatitega.
Maitseb kõige paremini kohe serveerituna.
Allikas: Nipiraamat (juuli 2013)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar