reede, 31. august 2012

Kollased aedoad kukeseente ja suitsujuustuga


Lihtne kukeseente ja aedubadega roog. Toidu teeb eriti hõrguks suitsujuust, mis annab mõnusat suitsust maitset ja koor lisab kreemisust.




  • 350 g kollaseid aedube
  • 400 g kukeseeni
  • Võid
  • Soola ja pipart
  • 100 g suitsujuustu
  • 1 dl vahu- või kohvikoort
Lõika ubadelt varreotsaga tipp ära. Keeda ube soolaga maitsestatud vees, kuni need on peaaegu pehmed. Kurna ning jäta ootele.
Puhasta kukeseened. Kuumuta pann, sulata või ja lisa kukeseened. Prae seeni, kuni need on kuldsed. Lisa oad, suitsujuustukuubikud, koor ning maitsesta soola ja pipraga. Sega rooga pannil mõni hetk, et juust saaks hakata sulama. Serveeri kohe.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar