Väga mõnus kohupiimane ja õhuline kook.
PÕHI:
- 300 g piparkoogitainast
- 2 dl 35 % rõõska koort
- 1,5 dl suhkrut
- 400 g kohupiima
- 2 muna
- 1 pakk vaniljepudingupulbrit (RUF)
- 1 dl jõhvikaid
- Piparkoogitainast kujukesi
- Jõhvikaid
Rulli piparkoogitaigen ühtlaseks õhukeseks kettaks ning suru 24 cm läbimõõduga küpsetuspaberiga kaetud lahtikäiva koogivormi põhja ja äärtele.
Vahusta munad suhkruga, mikserda juurde kohupiim ning kergelt vahule klopitud rõõsk koor. Sega juurde pudingipulber ja jõhvikad. Vala täidis taignale ning kaunista pealt piparkoogitainast lõigatud kujundite ja jõhvikatega. Küpseta eelkuumutatud ahjus 200 kraadi juures 40-50 minutit. Parim külmkapikülmalt.
Allikas: Köögitoimkond
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar