- 5-6 tk kanakintsuliha
- 4 sl toiduõli
- soola
- broilerimaitseainet
- 30 g võid
- 3 sl nisujahu
- 5 dl piima
- 150 g (suitsu)juustu
Kuumuta pannil õli ja pruunista kanaliha selles mõlemalt poolt kergelt läbi. Täielik küpsemine ei ole oluline. Maitsesta liha soola ja broilerimaitseainega.
Valmista kaste. Selleks sulata või ning sega sinna hulka nisujahu. Kui jahu on koos võiga läbi kuumutatud, kalla peale piim. Keera kuumus madalamaks ning sega jahu-piimasegu, kuni ühtegi tükki enam sees ei ole. Lase kaste keema, lisa maitseks natuke soola ja lõpuks lisa juurde riivitud juust.
Pane kanalihatükid ahjuvormi ja kalla üle juustukastmega. Küpseta 200 kraadi juures 30-35 minutit ehk kuni kaste on muutunud kuldkollaseks.
Allikas: Nipiraamat (okt 2013)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar