Selle rabarberilisandiga kohupiimakoogi täidis jääb kohev, pehme ja suus-sulav. Kook näeb tavaline välja, kuid maitseb tõesti hästi - šokolaadiglasuuriga martsipanitükid kohupiimatäidisel, hapukad rabarberid, pehme vahukoorekate ja mõnus küpsisepõhi...
Põhi:
- 200 g Digestive küpsiseid
- 80 g võid
- 1 tl kaneeli
- 3 muna
- 2 dl suhkrut
- 2 tl vanillsuhkrut
- 400 g ricottat
- 200 g maitsestamata toorjuustu
- 0,5 dl vahukoort
- 300 g rabarbereid
- 2 sl kartulitärklist
- 150 g šokolaadiglasuuriga martsipanibatooni
- 1,5 dl vahukoort
- 1 tl vanillsuhkrut
- 1-2 sl suhkrut
- purustatud küpsiseid
Vahusta munad suhkrutega. Sega vahukoor toasooja toorjuustu, kartulitärklise ja ricottaga, sega munavahu hulka. Lisa ka tükeldatud rabarberid ja sega läbi. Kalla vormi ja puista peale hakitud martsipanibatoonid. Küpseta 175 kraadises ahjus 40-50 minutit. Lase jahtuda ja pane üleööks külma.
Vahusta vahukoor suhkrutega ning määri koogile. Kaunista küpsisepuruga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar