Põhi:
- 100 g võid
- 250 g šokolaadiküpsiseid
- 300 g vaarikaid
- 2 spl suhkrut
- 300 g kakaokohupiimapastat
- 200 g sulatatud juustu "Merevaik"
- 100 g valget šokolaadi
- 1 spl suhkrut
- 5 želatiinilehte + 0,75 dl vett või mahla
Sega toasoe Merevaik kohupiimapasta, suhkru ja peeneks hakitud valge šokolaadiga.
Püreesta vaarikad suhkruga ja määri ühtlaselt küpsisepõhjale.
Paisuta želatiinilehti 5 minutit külmas vees. Senikaua kuumuta vesi või mahl keemiseni ja tõsta siis tulelt ära. Pigista želatiinilehed veest kuivaks ja sulata siis pidevalt segades kuumas vedelikus. Jahuta želatiinisegu mõni minut ja nirista siis hoogsalt segades juustu-kohupiimasegusse. Vala segu vaarikapüree peale ja silu ühtlaseks. Hoia torti vähemalt 3 tundi külmkapis.
Allikas: Koogikontor
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar