laupäev, 15. november 2014

Kaneeli-šokolaadikoogid


Kui vaja kiiresti midagi magusat küpsetada, siis need šokolaadikoogid on just õige valik. Taigna valmistamine pole keeruline ning 10-15 minutiks ahju ja valmis. Meenutab maitselt veidi brownie-kooki.


  • 200 g võid
  • 200 g tumedat šokolaadi
  • 4 muna
  • 1,5 dl suhkrut
  • 2 dl nisujahu
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • 1 tl vanillsuhkrut
  • 2-3 tl kaneeli
  • 50 g Kreeka pähkleid
Sulata potis või. Lisa tükkideks murtud šokolaad, lase šokolaadil võisse sulada.
Klopi munad suhkruga vahule.
Sega jahu, küpsetuspulber, vanillsuhkur ja kaneel. Lisa munavahule, seejärel sega juurde šokolaadikreem. Vooderda 20x25 cm koogivorm küpsetuspaberiga, kalla taigen vormi. Puista hakitud pähklid ühtlaselt koogile.
Küpseta 200 kraadise ahju keskosas 10-15 minutit (kook peab veidi pehme jääma). Lase vormis jahtuda, siis lõika ruutudeks ja serveeri.

Allikas: Nami-nami


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar