pühapäev, 15. detsember 2013

Kreemine kana-makaronivorm


Kreemja mozzarella-toorjuustukastmega vormiroog, mida on lihtne valmistada, on toitev ja maitseb kogu perele.


  • 200 g väikeseid makarone (keetmata)
  • 400 g kana kintsuliha
  • 1 sibul
  • 1-2 küüslauguküünt
  • 2 viilu suitsupeekonit
  • 2 tomatit
  • 150 g suvikõrvitsat
  • 250 g mozzarellat
  • 2 dl köögiviljapuljongit
  • 400 g murulauguga toorjuustu
  • soola-pipart
  • oreganot



Keeda makaronid soolaga maitsestatud vees peaaegu pehmeks, kurna.
Haki kintsuliha väikesteks tükkideks. Tükelda sibul, suitsupeekon ja küüslauk. Prae kana kintsuliha, sibula, suitsupeekoni ja küüslauguga krõbedaks ning maitsesta soola, pipraga. Sega keedetud makaronid segu hulka.
Lõika tomatid, suvikõrvits ja mozzarella suupärasteks tükkideks.
Sega kuum puljong toorjuustuga.
Sega kõik komponendid ahjuvormis kokku, raputa peale värsket või kuivatatud oreganot ning küpseta 180 kraadises ahjus 25 minutit või kuni roog on pealt kuldpruun.

Allikas: Toidujutud


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar