reede, 22. jaanuar 2016

Toffee-šokolaadi müsli

  • 1 l täisterakaerahelbeid
  • 2 dl tükilist maapähklivõid (crunchy peanut butter)
  • 1,5 dl mett
  • 1 tl kaneeli
  • 1 sl vanilli
  • 100 g tumedat šokolaadi
  • 100 g toffee või iiriskomme

Pane mesi, pähklivõi, kaneel ja vanill kastrulisse ning kuumuta madalal kuumusel kuni kõik on segunenud. Vala kaerahelbed suurde kaussi ning sega juurde kuum mee-pähklivõisegu. Sega korralikult läbi. Laota müsli küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta ahjus 180 kraadi juures aeg-ajalt segades 15 minutit või kuni kaerahelbed on kuldpruunid. Tõsta ahjust ning puista peale umbes 50 g hakitud toffee komme ja 50 g hakitud šokolaadi, lase sulada ning sega siis läbi. Lase müslil 20-30 minutit jahtuda ning lisa siis ülejäänud šokolaad ja toffee ning sega läbi. Säilita õhukindlalt suletud karbis. 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar