reede, 25. juuli 2014

Juustu-spinatisupp


Neljale kuni kuuele
  • 50 g võid
  • 4 sl nisujahu
  • 0,5 l piima
  • 0,5 l vett
  • 150 g hakitud spinatit
  • 250 g sulatatud juustu
  • soola
  • 1-2 tl suhkrut
Serveerimiseks:
  • keedetud mune või krõbedaid saiakuubikuid



Sulata potis või, sega juurde jahu ja kuumuta läbi. Lisa vähehaaval juurde piim ja vesi, supipõhja pidevalt segades. Lisa peeneks hakitud spinat ja lusikakaupa sulatatud juust. Kuumuta supp keemiseni ja keeda tasasel tulel umbes 5 minutit, sega aeg-ajalt. Maitsesta soola-suhkruga. 
Serveeri krõbedate saiakuubikutega või aseta igale supiportsjonile keedumunapoolik.

Allikas: Nami-nami


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar