kolmapäev, 12. märts 2014

Pannkoogid


Kui tavaliselt käib pannkoogitegu tunde järgi, siis seekord valmistasin neid retsepti järgi. Ja välja tulid imehead õhukesed, äärtest veidi krõbedad pannkoogid. Nagu pannkookide puhul ikka, siis maitsevad ka need kõige paremini soojalt, otse pannilt tulnuna :)


  • 2 muna
  • 3 dl jahu
  • 1 dl vett
  • 2 dl keefiri
  • 2 dl piima
  • 2-3 sl suhkrut
  • 0,5 tl soola
Klopi munad vahule, lisa vaheldumisi pidevalt segades jahu, vesi, keefir ja piim. Maitsesta suhkru ja soolaga. Küpseta kergelt õliga piserdatud pannil ülepannikoogid. Serveeri meelepäraste lisanditega.

Allikas: Kokkama



1 kommentaar:

  1. Su toidupildid muutuvad järjest kaunimaks - jätka samas vaimus! :)

    VastaKustuta