![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgisqvU2HM1BK55usYSrqTmm1xG879hkpDbacTw192eO_vWyfaRYIgRvBv9UfODl4bcmYetKRaIGw9PmNFi1eQIy5yEwX1UuduYeCTFcFD8XfA2gtJFghogzSbI_ro8jdfFUQ1ReCoqz5r1/s400/Seemneleib.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgS6lUz3sctn1V_R2XRyO1CKdx7_mM29lUrxzF4gTpemW4GaHEOxntMlRglWBBtk3UJaVAb5qXCNU-HGbCoPexHap2v_3JroBRoZ9O54y4r0FGnGJerSUHN7ND2D1yH9Twk7lXr4tRqClWk/s400/Seemneleib1.jpg)
1 päts
- 1/2 kogus leivatainast
- 1,5 dl kooritud päevalilleseemneid
- 1 dl seesamiseemneid
- 0,5 dl linaseemneid
Lisa leivatainale päevalille-, seesami- ja linaseemned. Sõtku. Tõsta tainas võitatud leivavormi, silu pealt külma vette kastetud käega. Jäta sooja kohta rätiku alla 2-4 tunniks kerkima. Küpseta kerkinud leiba 200 kraadises ahjus umbes 1 tund. Kui leivakoorik liialt tumeneb kata leib fooliumiga. Valmis kuum leib võta vormist välja ja määri pealt vee ja/või võiga. Jäta leib märja räti sisse jahtuma.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar