![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi4DehMw3V9ZwKX0kihxfzR9NkQ8uuNCwEiYqJZm5p45joYhZOqsGa8WY_Lke0DMeL0Z1Qd9UD31sjma9jjEG4_C2XhB9Ek363wNSXJKnR_yl3LuIpV4wr-99Z_Z87hnSa1YNXQVvjmXXL-/s400/Sinihallitusjuustu-p%25C3%25A4hklileib.jpg)
- 1/2 kogus leivatainast
- 100 g sinihallitusjuustu
- 80 g pähkleid
Sega pähklid leivataina hulka. Lõika sinihallitusjuust suupärasteks tükkideks ning sega samuti leivataignasse. Tõsta tainas võiga määritud leivavormi, silu pealt külma vette kastetud käega. Jäta sooja kohta rätiku alla 2-4 tunniks kerkima. Kerkinud leiba küpseta 200 kraadises ahjus umbes 1 tund. Kui leivakoorik liialt tumeneb kata see fooliumiga. Valmis kuum leib võta vormist välja ja määri pealt vee või võiga.
Kõlab väga põnevalt!:)
VastaKustuta