![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgfYAS5T7ynbArQaaoa4_hyphenhyphen0QSRwLLaJLEhW5m8sZ24Iw6v5cWD3v2duzvhEkuJ8vCLUwe74xQIChq1dQswGFq4ny3MQfFcEgEhgyrE6Pp_4hOZ-Rit9imRUQI_yG6tTtpfAQls44Bnr1Gc/s400/SL385448.JPG)
Mustsõstrarullid on lihtsad, kiired ja mõnusad ampsud. Parimad soojalt.
- 1 kg lehttaigent
- 350 g pudingut (kasutasin Tere karamellpudingut)
- 3 dl musti sõstraid
- 3 spl suhkrut
- 1 muna
Rulli lehttaigen laiali ja määri peale puding. Puista peale mustad sõstrad ja suhkur. Rulli tainas koos kattega ettevaatlikult kokku ja lõika 2-3 cm paksusteks seibideks. Lao rullid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Klopi lahti muna ja pintselda rullid sellega üle. Küpseta ahjus 220 kraadi juures 15-20 minutit.
Allikas: Naisteleht
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar