![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi0vr_QyRYC18zAfTLefFR-79aZsdpQcgU7sUMF9ERq6aJOLBtCLtUETo6Mn-R-TUAUsCRLTWKhuUz_9CBWBE3AjfDQ38fh9dp-Eelf5DWQpX2dix3TEYV0AKRuU8xb22rF4Z3sJFPmFpf6/s400/Kiivi-rabarbrimoos.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg-dIKLRbXtqmc8Ey77Ak6AY1goPETpIRyG3GFsrICBRBFrjTqPjXY7M2KE_LUZ7E0RKHLkGL2MGhyphenhyphen-6H7zTag9xds25e-i-mDQ5sQwMYoZIw3PZpiu4MH2TG-FX_LWf4q1kbu33ASqw3WL/s400/Kiivi+-+rabarbrimoos.jpg)
1 liiter
- 600 g rabarberit
- 400 g kiivit
- 0,5 dl vett
- 500 g moosisuhkrut
Lõika rabarber väikesteks tükkideks ja pane koos veega potti, lisa kooritud ja viilutatud kiivid. Kalla juurde moosisuhkur. Kuumuta keemiseni ning keeda 10-15 minutit, samal ajal ühtlaselt segades. Püreesta moos saumiksriga ning seejärel jaota steriliseeritud purkidesse.
Allikas: Nami-nami
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar