![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEirMPOC_wmwnhPbxDv3V_ZRHKdzvSJx-YywdSnJdbfA2_LTIirQfeUo8Irh0ieFBJ511-bWNvoAmauw1oBLFeXZy5dDPp3rkH_wj1O4JH1NBgrRb4_B0iV_Q-mQ6JhLm8blMwTRU5hNoHrX/s400/S%C3%B5strakook+iiriskommidega.jpg)
- 6 dl jahu
- 1,5 dl suhkrut
- 1,5 tl küpsetuspulbrit
- 150 g iiriseid
- 1,5 dl punaseid sõstraid (sobivad ka pohlad ja jõhvikad)
- 3 dl hapupiima
- 1 dl vedelat mett või siirupit
- 150 g võid (sulatatud)
Sega kuivained, lisa kaheks või kolmeks lõigatud kommid ja marjad ning sega läbi. Lisa sulatatud või, siirup või mesi ja hapupiim. Sega ja kalla tainas 22 - 24 cm-se läbimõõduga lahtikäivasse koogivormi. Küpseta 175 kraadises ahjus 50-60 minutit. Valmis kook on pealt kuldpruun ja krõbe ning seest pehme.
Allikas: Perenaine.ee
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar