![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgPGmdRvHLIGDzqDddAm8o_5w3XVmuav-VCKjJ_QSy0nj-yG1Kz0IG8cX7oeyjxCmSldQzGvmkMZQVQpvHQdYclJWEwEjaa4MhJAidANfRjFamGdINTL0k1BBdnsABLDeluj2YQYh8AATnO/s400/Rabarberikissell.jpg)
Neljale (1 l)
- 300 g tükeldatud rabarbereid
- 1 l vett
- 4 sl suhkrut
- 1 tl vanillisuhkrut
- 4 tl kartulitärklist + 2 sl vett
Mõõda rabarberid, vesi ja suhkur potti. Kuumuta keemiseni ning keeda 3-5 minutit ehk kuni rabarberid hakkavad lagunema. Sega kartulitärklis 2 sl veega ja nirista kisselli hulka, ise pidevalt segades. Kuumuta kisselli paksenemiseni, kuid ära enam keema lase!
Allikas: "Nutika perenaise kokaraamat" - Lia Virkus, Pille Enden ( lisasin ka 1 tl vanillisuhkrut)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar