![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi3OJ28YcPixla7IAqcEoI2KKI6yBVcGDdDI3QM5VrmIV4cZJ5FBVaQdRlcPray1x2lMsRaRZSnwgpSnEQbe9k1spcDIIYPD8qrGLpKwDcANtbWdW1HV0GTpZLZfTgEqoVBYfX84MStx7KU/s400/DSC_0029.JPG)
- 1/2 l astelpajumahla
- 1 kg pirne
- 250-500 g suhkrut
- 30 g moosipaksendajat (mikaado)
Koori ja puhasta pirnid, lõika väikesteks kuubikuteks. Lase astelpajumahl potis keema, lisa pirnitükid, suhkur ja moosipaksendaja. Keeda 15-20 minutit. Tõsta purkidesse ning kaaneta purgid.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar