![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjQK-P04HFdaud-9H4ddoFB5NKVppi6_RZTxcjt-wUbUk2i-oEWu0HNCcceypJ84Ec242_n2H4jXIYDk7sM1XCy68AAc8VYbd_MoGRmJq0gD-GTjDOVyLfa0nlMJRQPXZsrX1zvT0xTWVvM/s280/SL385191.JPG)
- 2 kg värskeid avamaakurke
- 2 tl soola
- Mustsõstralehti
- Tilli
- Küüslauku
- 1 kilekott
Pese kurgid, soovi korral koori, lõika jämedamateks pikiribadeks ja pane väikesesse kilekotti. Lisa 2 teelusikatäit soola, peeneks hakitud mustsõstralehed, till ja purustatud küüslauk. Nüüd tõmba kott korralikult kinni ja jäta kurgid umbes 2 tunniks seisma. Aeg-ajalt keera kotti ümber, et kurgid maitsestuksid ühtlaselt.
Ongi valmis! Head isu!
Allikas: Nipiraamat (juuli 2011)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar