![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjvDiVyO5p7c1Twuwm9ReoAxiqfd8OAoONqFe9uG9ItiSMHnu98nWvsy8VWCvGfLKYC-JD3Bns1vajpvpFR7vIcRL3MVCmI1ZktZvm7hKbwGAQLhjfRzcXl8oUhyphenhyphenTSpjU-dAhB-Tqn3Wlj2/s280/SL384392.JPG)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEip86WhkkQGmG3Ui_N7AaZsC7L5JGiKo1v6CkWppKAiQNmS55zokkkhj-yahYwlVLdNBo2kvsZ_NutCi81onrrGqSwY6j2tETpv9Uo5kz7xQ1raS23YdFwSzCksYGK_9a9pM65iNbrAqpx2/s280/SL384374.JPG)
Kahele
- 75 ml hirssi
- 100 ml vett
- 300 ml piima
- 0,5 tl soola
- 3 tl suhkrut
- 200 ml vaarikaid
Loputa hirss külma veega läbi ja keeda vees, kuni vesi on imendunud. Seejärel lisa piim ja hauta tasasel tulel kaane all umbes 25 minutit aeg-ajalt segades. Sega hulka sool ja suhkur. Lisa vaarikad. Serveeri soojalt või külmalt.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar