![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg0lRVj3GjzUaXjCjwAWaxNqSKMiPtIr0PcnRZf8XYRncVfXgfmZhTIvgLaKTF1B5Z3mWVNRdQDjhffNLiLi_b1WUspl39FRxhbc5qbmp5-jg6YeGaBG_VC9f01at06f0kxpYygkYM0uDLh/s280/Toorjuustu-%25C5%25A1ampinjoni+p%25C3%25BCreesupp+kr%25C3%25B5bedate+saiakuubikutega.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgzbfGTTjdPHjFCR8yrlpOPO-3bAijpvXZOS2YKgk0SxuyWNFEpjqZxcGLXHkTDgTl_SwtryiAey_GdLwUD6o_2o-Dbr0cR5oqYWfS9Eq9Bkvl2vc8NV7xCU_CsQbFQ64IsdQTaWJgiD_31/s280/Toorjuustu+-%25C5%25A1ampinjoni+p%25C3%25BCreesupp+kr%25C3%25B5bedate+saiakuubikutega.jpg)
Imemaitsev ja lihtne püreesupp, mis on nüüdsest üks minu lemmikuid.
Kolmele
- 250 g šampinjone
- 1 keskmine sibul
- 50 g võid
- 300 ml vett
- 250 ml piima
- 150 g toorjuustu
- 2 spl jahu
- 1 tl soola
- 5 g puljongit (1/2 kuubik)
- Värsket tilli
- 2 viilu saia
Lõika sai kuubikuteks ja rösti kuumal pannil ilma õlita.
Serveerimisel raputa saiakuubikud ja värske hakitud till supile.
Allikas: Andraga kööginurgas
Palju kogusest saab? (:
VastaKustutaNendest kogustest saab umbes kolm portsu suppi.
VastaKustuta