![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj-9O9tTGYdFEjqq_Kgm_9NoanZV09A8pWy2iGCE1_kF2khBjt6lOtGsBhv0-MFQPvCryPt6o5t0HL0mwgHwjj3bwbrwrnQkfh7deBFkL0XmG_1qDx3Zgywd0bbnT9tknEK4dD7L1hyrLP5/s280/Rabarberi-mannavaht.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgDHrohROTeNRcygdZIR0ksz-K1YaZYbn1YhHRgKVhoUEFA77ZEm04Ip0hp0HUIql29jMNP4EAjDIoXkYcv8niQSNdajWmblQ8dP78I9YzYd0b8kdrgtpLYeU0oHWGElE4m2Nh3jPC7XyA9/s280/Rabarberi+-+mannavaht.jpg)
Neljale kuni kuuele
- 5 dl tükeldatud rabarberit
- 9 dl vett
- 1,5 dl fariinsuhkrut
- 1,5 dl mannat
- 2 tl vanillsuhkrut
- 1 dl vahukoort
Pane potti vesi, fariinsuhkur ja rabarberitükid. Kuumuta keemiseni ning keeda vaiksel tulel 10 minutit. Sega juurde manna, hauta veel 5 minutit. Jahuta ja vahusta mikseriga kohevaks. Lisa vanillsuhkur ja vahustatud koor.
Serveeri külma piima või vaniljekastmega.
Allikas: Toidutare
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj7ace6ct0Ja-KRDzPB_dkm7ZacK_rHSIhhj_RGIsUtHOCOcTZFw0NTTJ9MkRs7q9CwGHg6aZrNPRh2u6Rwt0kDgtT2vjrsmaEhf-bE5sHsMONeorb6q0xE5XA9FPr7PlWMpi9cg7ddPpjW/s280/Rabarberi-+mannavaht.jpg)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar