![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgqP-dp_fdiP6_wyP53SRFz9r-TmDtm79kJvjSXHkBZ47LvLXDPJC4YiSt5xxpQBb1t8BWMFGJMuUZvqZagFKGIXYesg4BYLVNmY_wER9wsyPMbfmtRNCA7PFhmFjiiRCfYADH-16WhdAny/s280/Kaneelipirnid.jpg)
- 500 ml vett
- 300 g suhkrut
- 1 sidrun
- 1 tl vanillsuhkrut
- 1 kaneelikoor
- 1 kg pirne
Keeda potis siirup veest, suhkrust, poolitatud sidrunist, vanillsuhkrutst ja kaneelikoorest. Koori, puhasta ja lõika pirnid 4 või 6 osaks, aseta valmis siirupisse ja keeda tasasel tulel 6-8 minutit, kuni pirnitükid hakkavad muutuma klaasjaks. Võta sidrunipoolikud välja, tõsta pirnitükid ettevalmistatud purkidesse ja vala siirup peale. Kaaneta purgid.
Allikas: Santa Maria
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar