Maitsev ja lihtne koorene kaste. Kuumalt on kaste vedelam, pisut jahtudes aga muutub kaste paksemaks.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiZR1N9dHzuISbgWKzA6w_gAAcQGk8vC9LaWsHHQpulbYp-MBXz4h5wYFCa_t4ksFGa_6aItq7E3yc_uE_oL-DYwzK05pQt_t1BFo2kAgXYCD1rv3xz7ZZJjXBDCK03Mq-SuH9nUb7pQbGL/s280/Kana-juustukaste+kukeseentega.jpg)
4-le
- 500 g kanafileed
- Õli praadimiseks
- 1,5-2 dl rõõska koort
- 200 g kukeseentega Merevaiku
- (Värsket basiilikut)
- Soola
- Valget pipart
Tükelda kanafilee väikesteks tükkideks ja prae õlis kiiresti läbi. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa koor ja mõne minuti pärast ka Merevaik ning hauta ca 5 minutit.Maitsesta soovi korral kaste hakitud basiilikuga ja vajadusel ka soola ja pipraga. Serveeri koos keedetud riisi või pasta ning värske salatiga.
Allikas: Selveri retseptileht
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar